Łączna liczba wyświetleń

środa, 25 maja 2016

CIASTO DROŻDŻOWE...

...z kruszonką i rabarbarem chyba każdy lubi. Sezon na rabarbar w pełni tak więc trzeba wykorzystać ten czas. 


Przed nami parę dni wolnego, (wiem, nie każdy będzie miał piątek wolny) ale na Boże Ciało coś na osłodę życia by się przydało. Dziś proponuję CIASTO DROŻDŻOWE ale takie trochę bez przemęczania się, a mianowicie kupiłam gotowe w torebce tylko wystarczy dodać jajka, margarynę i mleko wymieszać i gotowe.  


Nie często idę na taką łatwiznę ale czasami czemu nie. Ciasto wypróbowałam i wyszło bardzo dobre, tak więc jest godne polecenia. 


Robi się szybko a przy braku czasu jak znalazł, czasami można sobie dać chwilę wytchnienia.


A oto gotowe ciacho. POLECAM :)


Smacznego!!!!

Wpis nie jest sponsorowany.

Pozdrawiam - Małgosia W.

3 komentarze:

  1. Nie zawsze trzeba się narobić,żeby osłodzić sobie świat, tak trzymać! Pozdrawiam słonecznie i cieplutko:). Małgosia.

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie zawsze trzeba się narobić,żeby osłodzić sobie świat, tak trzymać! Pozdrawiam słonecznie i cieplutko:). Małgosia.

    OdpowiedzUsuń
  3. Gdyby jeszcze ktoś mi takie upiekł.. ;)

    OdpowiedzUsuń